Ontwerp & realiseer projecten

Geef verouderd vastgoed een nieuw leven of creëer nieuwe werkplekconcepten om uw mensen te helpen groeien. Realiseer uw ideeën.

Verwacht meer. Bereik meer.

Met ons toegewijde team voor Project- en Développement Services kunt u meer verwachten - elke keer weer. Meer waarde, omdat we werken aan een maximale financiële en sociale impact om uw vastgoedactiva future-proof te maken. Meer mogelijkheden, dankzij een wereldwijd team van experts die inspelen op de veranderende vraag en het gedrag van mensen. En meer inzicht, dankzij JLL's sterke combinatie van consultancy, data en lokale expertise. Als uw vertrouwde partner van wereldformaat helpen wij u de hoogste ESG-normen te bereiken, de projectkosten te verlagen en de operationele efficiëntie te verhogen.

Tétris Design + Build

Design dat je kan voelen. Wij creëren en ontwerpen werkruimten, winkelruimten en hotels voor internationale merken, waarbij wij ons laten inspireren door hun locatie om de plaatselijke cultuur te versterken.

Is uw gebouw of portfolio klaar voor de toekomst?
1 of 1

Is uw gebouw of portfolio klaar voor de toekomst?

Ons Project Advisory team is gespecialiseerd in het identificeren en verkopen van grond en bestaande gebouwen die geschikt zijn voor reconversie, zodat u uw toekomstige vastgoedprojecten kunt realiseren.

Praat met ons
over uw project.

Creëer bijzondere plekken die uitzonderlijke ervaringen bieden