Advies

Ontwikkel de strategie, het budget en de tijdslijn om uw visie tot leven te brengen.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij klanten helpen uitzondelijke vastgoedprojecten te realiseren.
Budgetmanagement

Plan de uitgaven voor uw werkzaamheden, een nieuw project of portefeuille vooraf. Evalueer de mogelijkheden, het budget, de wensen en de risico’s om uw ideeën te laten matchen met uw budget.

Tenant Representation

Neem de juiste beslissingen door een gedegen gebouwonderzoek, conditiebepaling, gepland onderhoud, kostenbeheersing, risicoanalyse en monitoring van ontwikkeling en realisatie van renovatie en/of nieuwbouw.

Project & Development Services

Realiseer of transformeer uw ruimtes en zorg ervoor dat het totale proces van het ontwerp, de realisatie tot de oplevering nauwlettend wordt beheerd om uw ideeën tot leven te brengen.

Planning & ontwikkelpotentieel

Maximaliseer de waarde van uw grond of gebouw. Koop of verkoop tegen de juiste voorwaarden. Zorg ervoor dat uw plannen gerealiseerd kunnen worden en dat de nodige vergunningen worden afgegeven. Onze gespecialiseerde teams behalen het best mogelijke resultaat.

Duurzaamheid

Realiseer duurzame oplossingen die de waarde van uw vastgoed maximaliseren, risico's beperken, nieuwe inkomsten creëren, kosten verlagen en/of het werkklimaat binnen uw gebouw(en) verbeteren. En zorg zo dat uw vastgoed klaar is voor de toekomst.

Ontwerp & Realiseer Projecten

Geef verouderd vastgoed een nieuw leven of creëer nieuwe werkplekconcepten om uw mensen te helpen groeien. Realiseer uw ideeën.
Tétris Design+Build

Dé Design & Build projectinrichter

Praat met ons
over uw project.

Creëer bijzondere plekken die uitzonderlijke ervaringen bieden.