Beheer

Maak optimaal gebruik van een verhuizing of renovatie.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij klanten helpen uitzondelijke vastgoedprojecten te realiseren.
Project & Development Services

Realiseer of transformeer uw ruimtes en zorg ervoor dat het totale proces van het ontwerp, de realisatie tot de oplevering nauwlettend wordt beheerd om uw ideeën tot leven te brengen.

Ontwikkelingsadvies

Krijg advies over projectplanning en -optimalisatie, uitvoerbaarheid en financiering voor nieuwbouw, renovatie of complexe herontwikkelingen.

Gebouwadvies

Neem de juiste beslissingen door een gedegen gebouwonderzoek, conditiebepaling, gepland onderhoud, kostenbeheersing, risicoanalyse en monitoring van ontwikkeling en realisatie van renovatie en/of nieuwbouw.

Verplaatsingsbeheer

Voltooi uw interne team om de bewegingen soepel te beheren. Profiteer van hulp bij logistiek en planning, verhuizing en veranderingsmanagement, installatie van meubilair en activering van technologie.

Kostenbeheer

Identificeer alle projectkosten, ontwikkel en beheer een passend kostenplan wat als basis dient voor de inkoop, aanbesteding, contractadministratie en uiteindelijk het commercieel beheer.

Design & Build (Tétris)

Kies een kant-en-klare oplossing voor de inrichting van uw ruimtes, binnen het budget en op tijd. Onze teams van binnenhuisarchitecten, ingenieurs en projectmanagers beheren alle fasen van uw project: ontwerp van de binnenhuisarchitectuur, kostenraming, contractering met alle belanghebbenden, administratieve procedures, beheer van de werken, enz. tot de oplevering.

Tenant Representation

Neem de juiste beslissingen door een gedegen gebouwonderzoek, conditiebepaling, gepland onderhoud, kostenbeheersing, risicoanalyse en monitoring van ontwikkeling en realisatie van renovatie en/of nieuwbouw.

Ontwerp & Realiseer Projecten

Geef verouderd vastgoed een nieuw leven of creëer nieuwe werkplekconcepten om uw mensen te helpen groeien. Realiseer uw ideeën.
Tétris Design+Build

Dé Design & Build projectinrichter

Praat met ons
over uw project.

Creëer bijzondere plekken die uitzonderlijke ervaringen bieden.