Ontwerp

Creëer ruimtes die passen bij uw cultuur, uw mensen en uw omgeving.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij klanten helpen uitzondelijke vastgoedprojecten te realiseren.
Design management

Ontwikkel geweldige, nieuwe inrichtingen voor een nieuw (hoofd)kantoor, passend bij de wensen en eisen van uw werknemers en bedrijfsvoering.

Ontwerp en interieurarchitectuur

Maak van uw concept een flexibel en duurzaam vastgoedproject, dat aan de huidige en toekomstige behoeften van uw gebruikers kan voldoen.

Smart Buildings

Introduceer nieuwe technologie en sluit bestaande systemen aan om de productiviteit van gebouwen, werkplekken en mensen te verbeteren. Krijg met real-time data inzicht om uw eigendom en/of portefeuille nog beter te managen en optimale huisvesting te creëren voor uw huurders en/of gebruikers.

Workplace strategy

Creëer een visie voor uw werkplek die innovatie bevordert en de bedrijfsprestaties verbetert. Ontwerp aantrekkelijke, flexibele ruimtes die passen bij uw bedrijfscultuur, de behoeften van uw medewerkers en om talent te kunnen aantrekken en behouden.

Design & Build (Tétris)

Kies een kant-en-klare oplossing voor de inrichting van uw ruimtes, binnen het budget en op tijd. Onze teams van binnenhuisarchitecten, ingenieurs en projectmanagers beheren alle fasen van uw project: ontwerp van de binnenhuisarchitectuur, kostenraming, contractering met alle belanghebbenden, administratieve procedures, beheer van de werken, enz. tot de oplevering.

Project & Development Services

Realiseer of transformeer uw ruimtes en zorg ervoor dat het totale proces van het ontwerp, de realisatie tot de oplevering nauwlettend wordt beheerd om uw ideeën tot leven te brengen.

Occupancy planning

Monitor, meet en analyseer hoe mensen de ruimte gebruiken. Leer hoe mobiliteitsprogramma's en flexplekken de bezettingskosten kunnen verlagen, werknemers flexibiliteit kunnen bieden en samenwerking kunnen bevorderen.

Ontwerp & Realiseer Projecten

Geef verouderd vastgoed een nieuw leven of creëer nieuwe werkplekconcepten om uw mensen te helpen groeien. Realiseer uw ideeën.
Tétris Design+Build

Dé Design & Build projectinrichter

Praat met ons
over uw project.

Creëer bijzondere plekken die uitzonderlijke ervaringen bieden.