Over JLL

Wij SEE A BRIGHTER WAY in de toekomst voor onze klanten, onze mensen, onze planeet en onze gemeenschappen. Door innovatieve technologie te combineren met wereldberoemde expertise creëren we mogelijkheden die een betere toekomst mogelijk maken voor iedereen.

Bij JLL zijn we er trots op dat we dingen anders doen. We zien de gebouwde omgeving als een krachtig middel waarmee we de wereld ten goede kunnen verbeteren. Door innovatieve technologie en data-intelligentie te combineren met onze wereldberoemde expertise, kunnen we nieuwe mogelijkheden voor succes aanboren.

We helpen bij het kopen, bouwen, bewonen van en investeren in verschillende bedrijfsmiddelen, waaronder industrieel, commercieel, residentieel vastgoed en vastgoed voor de detailhandel en hotels. Van start-ups tot wereldwijde bedrijven, onze klanten bevinden zich in sectoren als het bankwezen, energie, gezondheidszorg, recht, levenswetenschappen, productie en techniek.

SEE A BRIGHTER WAY

 
We hebben de standaard manier om dingen te doen. Maar we hebben de JLL-manier. Een innovatievere, intelligentere en menselijkere manier. SEE A BRIGHTER WAY; ontdek hoe JLL u kan helpen.

Verder denken

Ontdek hoe we onze klanten van over de hele wereld helpen SEE A BRIGHTER WAY. Bekijk ons jaarrapport en de nieuwste bedrijfsinformatie. Bezoek bovendien onze Investor relations site.

In cijfers

Lees meer in onze Corporate Facts, een overzicht van onze openbaar beschikbare feiten en cijfers.


4.6
biljoen vierkante meter in vastgoed- en facilitair beheer

 

33.700 leasetransacties, in totaal 784 vierkante meter gehuurd

 

66.475 uur vrijwilligerswerk in lokale gemeenschappen

 

$4.994.882 aan bijdragen aan liefdadigheidsprogramma's van bedrijven en werknemers

 

451.533 metrische tonnen bespaarde CO2

   
   

Ontmoet onze management teams

Onze mensen maken het verschil. Leer de leiders van JLL kennen die onze klanten helpen SEE A BRIGHTER WAY.
Wij geloven in teamwork - wij delen om te slagen.

We bestaan uit meer dan 91.000 individuen. Als één team bereiken we onze gemeenschappelijke doelen en delen we onze wederzijdse successen. We verenigen locaties en functies om teams van wereldklasse op te bouwen die eersteklas service bieden.

Wij geloven in ethiek in alles wat we voor onze klanten doen - wij handelen eerlijk en verantwoordelijk.

Onze klanten vertrouwen erop dat wij in hun belang handelen. Het is een verantwoordelijkheid die wij ernstig nemen en daarom zetten we ons in voor duidelijke principes, een sterk gevoel voor integriteit en de hoogste wereldwijde normen.

Wij geloven in excellentie - we streven ernaar om uitzonderlijk te zijn.

We willen groeien en het beter doen voor onze klanten en onszelf. Daarom zetten we ons in voor het beste en zijn we altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om ambities waar te maken.

Wat wij
geloven

Onze kernwaarden geven vorm aan onze cultuur en bepalen wie we zijn. Deze benadrukken onze betrokkenheid bij onze klanten, bij onze omgeving en bij elkaar, en geven richting aan alles wat we doen. Wij geloven sterk in teamwork, ethiek en uitmuntendheid.

Ons wereldwijde duurzaamheidsprogramma

Het doel van JLL is om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld. Daarom is het essentieel om een voorloper zijn op het gebied van duurzaamheid.
 
Ons wereldwijde programma is gericht op drie gebieden waarin JLL het grootste verschil kan maken voor onze collega's, klanten en gemeenschappen: Klimaatacties voor duurzaam vastgoed, gezonde omgevingen voor iedereen, en inclusieve ruimtes voor bloeiende gemeenschappen.

Klimaatacties

voor duurzaam vastgoed
We nemen urgente klimaatacties die een toekomst zonder uitstoot nog dichterbij brengen, prestaties verbeteren, risico's verminderen en een betere wereld helpen vorm te geven.

Gezonde omgevingen

voor iedereen
We creëren veilige en gezonde omgevingen die productiviteit, welzijn en duurzaamheid stimuleren.

Inclusieve ruimtes

voor bloeiende gemeenschappen
We bieden eerlijke en inclusieve ruimtes die een positieve sociale impact hebben en eerlijke kansen creëren.

Awards &
erkenning

Van al onze prestaties zijn we trots op de excellentie van ons werk, de mogelijkheden voor persoonlijke groei die we onze mensen bieden en de bijdrage die we leveren aan onze gemeenschappen. We zijn vereerd dat we door gerespecteerde organisaties erkend worden voor ons succes.

Bloomberg | 2020-2023

Gender-Equality Index

Ethisphere | 2008-2020

Ethics Inside Certification

Ethisphere | 2008-2020

World's Most Ethical Company

JLL Spark: 
vastgoed ontmoet
technologie

JLL Spark zet zich in voor de transformatie van de vastgoedsector door middel van technologische innovatie. JLL Spark zorgt voor de lichtvoetigheid van een startup, ondersteund door de expertise en middelen van JLL. Onder leiding van ervaren Silicon Valley ondernemers met een succesvolle staat van dienst in het opbouwen van en investeren in technologiebedrijven, bieden de strategische PropTech investeringen van JLL Spark de mogelijkheid om innovatieve producten te leveren aan eigenaren en beheerders van vastgoed.

LaSalle is een van 's werelds grootste vermogensbeheerders

LaSalle Investment Management is een van 's werelds grootste en meest diverse vastgoedbeleggingsmaatschappijen en een onafhankelijke dochteronderneming van Jones Lang LaSalle Incorporated. Het team richt zich op het leveren van concurrentiële beleggingsprestaties door middel van economische en vastgoedmarktcycli voor hun klanten. Met expertise op het gebied van vastgoed effecten en gemengde fondsen tot wereldwijde indirecte investeringen.

Tétris is de vooraanstaande Design+Build specialist voor commercieel vastgoed

Het team van Tétris streeft ernaar om het interieur van commercieel vastgoed (kantoren, hotels, retail, zorg en logistiek) zo te ontwerpen dat medewerkers optimale prestaties kunnen leveren en klanten een ultieme beleving hebben. Vanaf het ontwerpconcept tot aan de oplevering van de bouw neemt Tétris als full-service dienstverlener alle zorgen voor een nieuw interieurdesign uit handen. Tétris brengt inspirerende, efficiënte en groenere werkomgevingen tot leven voor diverse soorten bedrijven. Met kantoren in 15 landen werkt Tétris zowel voor wereldwijde multinationals als voor lokale spelers. Tétris bedenkt en levert een interieurconcept dat het beste aansluit bij uw ambitie en behoeften. 

Volg ons

Blijf in contact via social media