Charles Boudet

CEO France, Belux

Charles is verantwoordelijk voor de algemene strategie en de activiteiten van JLL in Frankrijk, België en Luxemburg. Hij is ook ESB sponsor voor Belux,de Digital Sponsor en Logistics Sponsor voor de EMEA regio.

Charles heeft ervaring zowel binnen als buiten de vastgoedsector, en was Supply Chain Director bij het wereldwijde voedingsmiddelenbedrijf Danone voordat hij in 2006 bij JLL in Moskou in dienst trad als hoofd van Office and Industrial Agency. Drie jaar later werd hij hoofd van de Russische organisatie

In 2015 verhuisde Charles,samen met zijn vrouw en vier kinderen, terug naar Parijs  om CEO  voor JLL France te worden . Naast zijn verantwoordelijkheden in Frankrijk houdt hij toezicht op de activiteiten Logistics & Industrial en Office Agency & Tenant Representation in heel EMEA - dus zijn eerdere loopbaanfuncties komen goed van pas.

Charles' persoonlijke passie voor technologie wordt professioneel weerspiegeld, en hij is gericht op het opnieuw uitvinden van JLL's diensten door data en technologie in het hart van het bedrijf te plaatsen. En als senior sponsor voor de digitale productenstrategie zit hij in het bestuur van een proptech-partnerschap dat JLL mede heeft opgericht.

Op dit moment heeft JLL echter nog geen professionele partnerschappen opgezet voor zijn andere passies, namelijk skiën en voetbal.