Evelien Van Hoecke - julo bv

Head of Retail Agency

Evelien is verantwoordelijk voor uitbouw van de Retail activiteiten binnen JLL. Door middel van digitalisering van de retail business en ontwikkeling van nieuwe Retail Tools bouwt zij aan een solide basis om de retail business op de lange termijn te waarborgen door het creëren van een Retail Platform dat zowel klanten als interne afdelingen binnen JLL bedient.

Evelien is afgestudeerd als Master of Economics (Accountancy) en heeft een Post-Universitair diploma in de Vastgoedkunde aan de KU Leuven.

Ze heeft 15 jaar Retail ervaring bij Cushman & Wakefield waar ze partner was. In 2016 is ze begonnen bij JLL en is nu Head of Retail Belgium. Evelien heeft een sterk gevoel voor en een diepgaande kennis van retail en geprivilegieerde relaties met verhuurders, ontwikkelaars en retailers.

Evelien heeft een bewezen trackrecord in het introduceren van nieuwe merken in België en Luxemburg. Ze is een gevestigde waarde in het Retail vastgoed en staat bekend om haar professionaliteit, brede kennis en doortastende aanpak.