Neil Murray

CEO, Work Dynamics

Neil houdt toezicht op de functies die bedrijven en andere instellingen adviseren over vestigingslocaties en hoe ze de gebouwen die ze gebruiken het beste kunnen gebruiken. Zijn teams helpen ook bij de uitvoering van die plannen.

Neils liefde voor werkruimten en -plekken begon in 1998, waar zijn baan bij het facilitaire onderhoudsbedrijf GSH Group hem over de hele wereld bracht in verschillende regionale leiderschapsfuncties. Bij de wereldwijde outsourcingspecialist Sodexo was hij CEO van Corporate Services en voorzitter voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Hij trad in 2017 in dienst bij JLL.

Vastgoedkosten zijn voor de meeste bedrijven de een-na-grootste uitgavenpost. Maar wanneer dit op de juiste manier gebeurt, kan de fysieke werkplek een troef zijn. Neil besteedt daarom het grootste deel van zijn tijd aan het denken over mensen en technologie. Omdat de strijd om het beste talent zal worden gewonnen door bedrijven die een digitale werkplek bieden en prioriteit geven aan menselijke waarden, om zo medewerkers in staat te stellen om zo productief mogelijk te zijn.

Naast zijn verantwoordelijkheden op het gebied van Corporate Solutions, houdt Neil toezicht op alle activiteiten in Centraal- en Oost-Europa. 

Als hij niet aan het werk is, kan hij aan stuurboord of bakboord gevonden worden, want hij gaat graag als schipper het water op als hij de kans hrijgt. Terug op het droge werkt hij aan het verbeteren van zijn golfhandicap. 

Neil komt oorspronkelijk uit Ierland, maar woont nu met zijn vrouw en drie kinderen in West-Londen.