Stephanie Plaines

Global Chief Financial Officer

Stephanie is verantwoordelijk voor het behouden van de financiële kracht van het bedrijf.

Als lid van de Global Executive Board geeft Stephanie vorm aan de strategische visie- en transformatieagenda van JLL.

Stephanie kwam in 2019 in dienst bij JLL en bracht naast uitgebreide financiële leiderschapsexpertise, ruime ervaring in het werken in complexe, dynamische omgevingen met zich mee. Voorheen was zij werkzaam in CFO-functies bij Starbucks, Walmart en Ahold Delhaize. Daarnaast heeft zij diverse financiële functies vervuld bij PepsiCo en UBS.

Stephanie, heeft een dubbele nationaliteit: Zwitsers en Amerikaans en spreekt vloeiend Engels, Duits en Frans. Ze heeft over de hele wereld gewoond en gewerkt en leidinggevende functies bekleed in China, Frankrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Stephanie behaalde een MBA aan de Universiteit van Texas in Austin en een BSc in International Finance aan de Universiteit van Florida. Ze heeft ook het Harvard Business School Executive Education programma met succes afgerond.

Buiten JLL, is Stephanie ook lid van de Advisory Board van de Retail Finance Leaders Roundtable, het Business Analytics MA Program van Cal Polytechnic University en het Center for Coaching and Leadership van Babson College.