Trish Maxson

Chief Administrative Officer

Trish stuurt strategieën aan die een omgeving bieden waar onze medewerkers zich kunnen ontplooien, die betrokkenheid tonen voor de plaatsen waar we zakendoen en die ons in staat stellen om efficiënt en integer in te spelen op de behoeften van onze klanten.

Trish houdt toezicht op onze HR-, juridische-, audit- en inkoopteams en onze duurzaamheidsdoelstellingen zoals omschreven in Building a Better Tomorrow.

Trish trad in 2012 in dienst bij JLL met al veel leiderschapservaring. Vanaf 2007 werkte ze voor Merck & Co. en daarvoor voor Rohm en Haas Co. in verschillende rollen van laboratoria tot aan de bestuurskamer. 

 Trish begon haar professionele leven als chemicus en werkte met onderzoeks- en bedrijfsteams. De vaardigheden die ze mee heeft genomen vanuit de chemie - het identificeren van patronen en het oplossen van complexe problemen – zijn in haar hele carrière van grote waarde gebleken. Ze is in 1999 overgestapt naar HR en begrijpt de waarde van getalenteerde mensen die duidelijke kansen krijgen om hun carrièreambities te realiseren en zo bijdragen aan het succes van het bedrijf. In de afgelopen jaren heeft JLL zich met zijn HR-strategie vooral gericht op het benutten van een afgewogen benadering van structuur, processen en technologie om efficiëntie in het hele bedrijf te creëren. 

  Trish heeft chemie gestudeerd aan de Michigan State University, een PhD behaald in biofysische chemie aan de University of California, Berkeley, en een M.A. in klinische psychologie aan het Fielding Graduate Institute. Ze is geboren in Okinawa, Japan en woont momenteel in Pennsylvania. 

  Trish, een volleerd fluitist, is gepassioneerd door muziek en zit in het bestuur van de Bennington Chamber Music Conference.