(re)imagine

Het (her)uitvinden van vastgoed, de
kantoorruimten en de manier van
werken, op een structurele manier.

COVID-19: we maken een ongekende wereldwijde crisis door die onze manier van werken verandert. Ontdek JLL's (re)imagine scala aan oplossingen om samen een meer veerkrachtige en flexibele toekomst te bedenken en te ontwikkelen.

(re)imagine services

360°-audit van het recovery plan

Een tweede kijk op Vastgoed en Gezondheid, in overeenstemming met de post COVID-19 eisen en een geruststelling voor uw medewerkers.

Thuiswerken vs. het kantoor: welke strategie?

Plaats de cursor tussen thuiswerk en de aanwezigheid op kantoor, beoordeel de impact op de werkomgeving en de vastgoedstrategie om zo besparingen te realiseren met instandhouding van de gezamenlijke prestaties.

Re-organisatieplan

Een gedetailleerde evaluatie van de portefeuille, het beperken van CAPEX, het aanbieden van financieringshefbomen en het genereren van onmiddellijke besparingen.

Begeleiding tijdens de recuperatiefase

My Change Box: een digitaal samenwerkingsplatform tot uw dienst om uw medewerkers te ondersteunen in hun nieuwe omgeving.

Invoering van een nieuwe duurzame werkomgeving

De realisatie van een nieuwe standaard norm die de nieuwe rol van het kantoor, nieuwe manieren van werken en het behoud van de gezondheid integreert.

Flex uitvoeringsplan

Een herstructurering van de portefeuille, waarbij innovatieve oplossingen worden geïntegreerd, om de flexibiliteit en veerkracht te vergroten.

Waarom (re)imagine?
 

Operationele veerkracht

Flexibel vastgoed met een soepel bedienings- en serviceniveau.

Werkervaring

Een nieuw overzicht voor anderen en voor het kantoor

Financiële prestaties

Portefeuilleflexibiliteit is essentieel om een duurzaam aanbod te kunnen bieden

  

Referenties gecreëerd door
Tenant Representation

We werken samen met onze klanten om goede oplossingen te vinden waar mensen hun ambities kunnen verwezenlijken. Samen met onze klanten bouwen we aan een betere toekomst. Hieronder kan u enkele van onze prestaties vinden.

Vindt hier een wegwijzer om te werken in de “next normal”.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze (re)imagine mogelijkheden? Contacteer ons op +32 (0)2 550 25 25 of via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bernard Sergeant,Head of Work Dynamics & Business Development
Bernard Sergeant
Head of Work Dynamics & Business Development
Bernard Keppenne,Head of Tenant Representation
Bernard Keppenne
Head of Tenant Representation

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.