Begeleiden in de recuperatiefase

COVID-19 : Stel u medewerkers en managers gerust en begeleid hun bij de hervatting van uw activiteit, ontdek ons My Change Box aanbod.

Uw uitdagingen

Aanpassen aan een nieuw systeem in een recordtijd.
 

1

Hoe kunt u uw medewerkers geruststellen en ondersteunen?

2

Hoe kan nieuw gedrag worden overgenomen?

3

Hoe kan men de collectieve inzet en prestaties handhaven?

Onze aanpak

Een multidisciplinair projectteam aan uw zijde, dat kennis van risico's combineert met de expertise van JLL op het gebied van vastgoed, kantoor en werkmethoden.

Gemiddelde implementatietijd :
3 weken

  

Analyse van uw behoeften: change management, communicatie, ...

De ontwikkeling van uw persoonlijk traject en mogelijkheden

Wees online aanwezig voor al uw medewerkers, monitor en volg hun vooruitgang op, met de mogelijkheid tot beroepscertificeringen.

  

Bedrijven, ontdek (re)imagine

COVID-19: we maken een ongekende wereldwijde crisis door die onze manier van werken verandert. Om uw bedrijf te begeleiden naar een meer veerkrachtige en flexibele toekomst, biedt (re)imagine een breed scala aan oplossingen om vastgoed, het kantoor en de werkmethoden op een duurzame manier opnieuw uit te vinden.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze (re)imagine mogelijkheden? Contacteer ons op +32 (0)2 550 25 25 of via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bernard Sergeant,Head of Work Dynamics & Business Development
Bernard Sergeant
Head of Work Dynamics & Business Development
Bernard Keppenne,Head of Tenant Representation
Bernard Keppenne
Head of Tenant Representation

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.