Research Services

Acquire real estate insight

Research Services biedt ondersteuning aan vastgoedspelers door het realiseren van studies op maat. Verzeker en versnel uw besluitvormingsproces inzake strategische kwesties en krijg een objectief en volledig overzicht van uw wensen en behoeften.

Onze services

Wij zorgen voor een aangepaste en gepersonaliseerde aanpak om te kunnen antwoorden aan uw behoeften op het gebied van individuele studies.

1

Benchmark

Vergelijk activa en/of gebieden in België en internationaal om het juiste project op de juiste plaats te vinden in lijn met de markt en de concurrentieomgeving.

3

Marktonderzoek

Het positioneren van een activa of een terrein op zijn markt, het analyseren van de werkwijze en wie er bij betrokken is, en het analyseren van de voorwaarden van de huur- en beleggingsmarkt om zo de besluitvorming te ondersteunen.

2

Opportuniteitsonderzoeken

Een investeringsstrategie bepalen door een weloverwogen analyse te maken van de doelmarkten om zo de ontwikkelingsmogelijkheden te onderzoeken en nieuwe posities in te nemen.

4

Prospectieve onderzoeken

Anticiperen op de marktontwikkelingen en hun laatste trends (digitale(isatie), kringloopeconomie, nieuwe vormen van huisvesting (coliving, RSS, etc.), het product van morgen in beeld brengen door de duurzaamheid ervan bij de oplevering te garanderen.

Waarom onze research services?

Onze database

Toegang tot omvangrijke en grote databases, ondersteund door een netwerk van 90.000 experts wereldwijd.

Onze expertise

Profiteer van onze expertise op het gebied van vastgoedmarkten, -gebieden en hun actoren.

Een flexibel team

Profiteer van een centraal aanspreekpunt en een toegewijd team om studies op maat uit te voeren.

Onze werkgebieden

Kantoren
Residentieel
Retail
Andere active
Logistiek & Industrie
Gronden

Laten we het over uw project hebben

Wat uw wensen ook zijn, ons team staat tot uw beschikking om u in elke fase van uw vastgoedproject te adviseren.

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.