Hotels & Hospitality

Haal meer uit uw hotel, vrijetijds- of horecapand in elke fase van de levenscyclus – van investering tot oplevering.

Wat is uw
ambitie?

Verken markten, verbeter de gastervaring, ontdek investeringen in hotels of maak contact met wereldwijde investeerders.
Verken markten

Identificeer de juiste markt en vastgoed om in te investeren, gedreven door uw visie en huidige en voorspellende toeristische trends. Krijg de hoogste en beste gebruiksaanbevelingen voor land of gebouwde omgevingen.


Krijg strategisch beleggingsadvies

Analyseer de belangrijke markt- en vastgoedtrends. Krijg nauwkeurige taxaties en advies om de waarde van uw vastgoed te maximaliseren en het risico in uw horecaportefeuille te minimaliseren.

Onroerend goed & financiering

Vind de investeringsmogelijkheden die bij uw voorkeuren passen, haal kapitaal op tegen een concurrerend tarief en krijg contractbeoordeling en due diligence-ondersteuning. Verlaag uw tarief bij herfinanciering van een bestaande investering.

Ontwerpen, ontwikkelen of renoveren

Mooie, functionele ruimtes leveren voor de gasten en de gemeenschap. Zorg ervoor dat elk element van uw project, van kostenbeheersing tot leveranciersselectie, nauwlettend wordt beheerd. Breng uw visie tot leven.

Beheer van de hotelactiviteiten

Lever de best mogelijke ervaring voor uw gasten met geïnformeerd, proactief beheer en slimme investeringen. Krijg strategische input over belangrijke beslissingen en procedures - van operator selectie en contractonderhandelingen tot budget en kapitaaluitgaven.

Hotelvastgoed verkopen

Bepaal uw exit-strategie en krijg uw bedrijfsmiddel voor de juiste kopers met strategische vastgoedmarketing. Toegang tot een wereldwijd netwerk van hotelinvesteerders en ondersteuning bij de due diligence gedurende het hele verkoopproces.

JLL Valuations

Of u nu een investeerder, eigenaar, huurder, gebruiker of financier bent, JLL Valuations ondersteunt u bij de waardering van uw vastgoedactiva, ongeacht het type, in België, Luxemburg en internationaal.
Tétris Design+Build

Dé Design & Build projectinrichter

Contacteer ons !

Evalueer en maximaliseer uw investeringsstrategie, uw vastgoedportefeuille of het beheer van uw activiteiten.
Adrian Glatt - Saga bvba,Head of Capital Markets Belux
Adrian Glatt - Saga bvba
Head of Capital Markets Belux
Rod Scrivener,Head of Valuation & Consulting Belux
Rod Scrivener
Head of Valuation & Consulting Belux