Relocatie industriële activiteiten

Het herpositioneren van de bedrijfsstrategieën.

De vraag naar grotere buffervoorraden om toekomstige verstoringen van de bevoorradingsketens te voorkomen, leidt tot een grotere vraag naar opslagmogelijkheden. Om de personeelsrisico's te beperken, zagen we bij Covid-19-pandemie een toename van de vraag naar nieuwe magazijnen die zijn uitgerust met automatisering en robots. Dit vraagt om een herpositionering van de bedrijfsstrategieën.

De uitdagingen

Wat zijn de uitdagingen van de industriële relocatie?

1

(her)localiseren

Zoek naar geschikte locaties voor de ontwikkeling van de logistieke activiteiten in een markt met een gebrek aan direct beschikbaar aanbod.

3

Duurzaamheid

Verbetering van de duurzame factor in magazijnen

2

Verbeteren

Optimalisatie van de toeleveringsketen en logistieke magazijnen

4

Connectiviteit

Zoek sites waar een grotere internetconnectiviteit en elektrisch vermogen beschikbaar is.

Sale & Leaseback

Creëer liquiditeiten door het vrijmaken van uw bedrijfsactiva

Achieved Ambitions

Industrial & Logistics Properties Update 2021 #02

Vind uw nieuwe industriële of logistieke ruimte in onze nieuwste brochure

Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze (re)imagine mogelijkheden? Contacteer ons op +32 (0)2 550 25 25 of via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.