City Logistics

Het garanderen, optimaliseren en versnellen
van de stedelijke distributie

Nieuwe consumptiepatronen maken de netwerken complexer en intensiveren de logistieke verstedelijking. Stedelijke logistiek brengt complexe kwesties met zich mee voor alle spelers, dienstverleners, transporteurs, handelaars, eigenaars en steden.

De uitdagingen

Wat zijn de uitdagingen van de logistieke verstedelijking?

1

Herlocaliseren

Herlocaliseer logistieke activiteiten en magazijnen zo dicht mogelijk bij uw consumenten.

3

E-commerce

Inspelen op de groei van E-commerce.

2

Milieu

Inspelen op milieuaspecten (emissies en luchtkwaliteit).

4

Transport

De vervoersstromen opnieuw in evenwicht brengen.

Logistics properties update 2021 #1

Ontdek een selectie van logistieke panden overal in België.
 

Antwoorden op uw behoeften

Bedrijven en dienstverleners

Voer netwerkstudies uit en optimaliseer uw locaties en zoekopdrachten. Profiteer van advies en operationele realisatie bij het ontwerp en de inrichting van uw nieuwe logistieke locaties.

Investeerders en ontwikkelaars

Ontwikkelen van oplossingen voor logistieke verstedelijking die  verbonden zijn met aanverwante activiteiten. Verkoop uw projecten aan de juiste gebruikers en creëer waarde door uw activa te regenereren.

Steden en gemeenschappen

Profiteer van een complete en gepersonaliseerde ondersteuning in uw stedelijke logistieke projecten: optimalisatie en organisatie van de goederenstromen, hun ecologische impact, stadsvernieuwing, enz.

Sale & Leaseback

Creëer liquiditeiten door het vrijmaken van uw bedrijfsactiva

Achieved Ambitions

Industrial & Logistics Properties Update 2021 #02

Vind uw nieuwe industriële of logistieke ruimte in onze nieuwste brochure

Onze aanpak voor de logistieke verstedelijking

De Stad van morgen

Wij begeleiden u bij de ontwikkelingen van de buurten van de toekomst, met een positieve uitkom voor u, de lokale overheden en de bevolking.

Nieuwe generatie vastgoed

Samen ontwerpen en ontwikkelen we innovatieve en duurzame gebouwen die voldoen aan de verwachtingen van de huidige en toekomstige huurders.

Ervaring van de gebruiker

We onderzoeken en testen toekomstige mogelijkheden om te investeren en na te denken over logistieke netwerken en manieren om beter te kunnen anticiperen op de nieuwe verwachtingen van de huurders.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze (re)imagine mogelijkheden? Contacteer ons op +32 (0)2 550 25 25 of via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.