Vastgoed Advies
in Kantoren

JLL adviseert bedrijven, eigenaars en investeerders bij al hun kantoorvastgoedvraagstukken: het vinden van panden, marketingactiva, vastgoedbeleggingen, schattingen, ontwerp en bouw.

What's your
ambition?

Vind de juiste huisvesting op de ideale locatie en zorg voor een werkplekervaring die uw mensen bindt en inspireert. Als u investeert, krijgt u advies en ondersteuning bij het kopen, verkopen, financieren en leasen van kantoorpanden. 

Vind kantoorruimte

Vind kantoorruimte die is aangepast aan uw activiteit, organisatie en bedrijfsstrategie. Richt uw ruimtes in om uw bedrijfscultuur te weerspiegelen, talent aan te trekken en innovatie en samenwerking te bevorderen. Zorg ervoor dat u de beste ingangs- en uitgangsvoorwaarden onderhandelt.

Verhuur kantoorruimte

Stimuleer waarde door de beste huurders aan te trekken en te behouden met een aantrekkelijke leasing- en marketingstrategie. Onderhandel over de meest voordelige huurvoorwaarden om maximale bezetting en waarde te garanderen.

Projecten uitvoeren

Creëer duurzame waarde voor Uw bouw-, ontwikkelings- of inrichtingsprojecten door te vertrouwen op onze uitgebreide kennis van de markten en onze vooruitziende blik op trends. Verbeter en transformeer uw ruimtes door ze aan te passen aan het huidige en toekomstige gebruik van uw gebruikers...

Vastgoed & portefeuillebeheer

Optimaliseer de kosten en prestaties van uw kantoren, zowel in België als internationaal. Laat ons u helpen bij het bepalen van uw vastgoedstrategie, het beheer van uw activa, diensten en projecten.

Investeer in kantoorgebouwen

Ontdek investeringsmogelijkheden over de hele wereld. Blijf op de hoogte van trends in de markt en in de industrie om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Taxeer

Een accuraat beeld krijgen van de waarde van uw activa en hun positionering in de markt, of het nu gaat om investeringen, marketing of regelgevende expertise. Identificeer nieuwe mogelijkheden om waarde te genereren. 

Capital Markets video België

JLL’s jaarlijkse marktpresentatie van de belangrijkste Belgische Capital Market cijfers voor kantoren, retail, semi-industrieel & logistiek en residentieel in 2020.

Ontwerp & Realiseer Projecten

Geef verouderd vastgoed een nieuw leven of creëer nieuwe werkplekconcepten om uw mensen te helpen groeien. Realiseer uw ideeën.

JLL Valuations

Of u nu een investeerder, eigenaar, huurder, gebruiker of financier bent, JLL Valuations ondersteunt u bij de waardering van uw vastgoedactiva, ongeacht het type, in België, Luxemburg en internationaal.

JLLimmo

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte op maat ?
Kantoren – Industrie & Logistiek – Winkels – Gronden

Is uw gebouw of portfolio klaar voor de toekomst?

Ons Project Advisory team is gespecialiseerd in het identificeren en verkopen van grond en bestaande gebouwen die geschikt zijn voor reconversie, zodat u uw toekomstige vastgoedprojecten kunt realiseren.
Tétris Design+Build

Dé Design & Build projectinrichter

 

 

Achieved
Ambitions

Bekijk onze beschikbare kantoorruimten in Vlaanderen

Praat met ons
over uw kantoorruimte.

Vind een nieuw kantoor, transformeer uw bestaande kantoor of bespreek uw investeringsstrategie.