Kantoren

Investeer of verhuur kantoorruimte en creëer omgevingen die huurders, werknemers of kopers aantrekken.

Wat is uw
ambitie? 

Vind de juiste huisvesting op de ideale locatie en zorg voor een werkplekervaring die uw mensen bindt en inspireert. Als u investeert, krijgt u advies en ondersteuning bij het kopen, verkopen, financieren en leasen van kantoorpanden. 
Verhuur kantoorruimte

Stimuleer waarde door de beste huurders aan te trekken en te behouden met een aantrekkelijke leasing- en marketingstrategie. Onderhandel over de meest voordelige huurvoorwaarden om maximale bezetting en waarde te garanderen.

Vind kantoorruimte

Verhuizen naar uw eerste kantoor, een nieuw kantoor vinden, of een volledige relocatiestrategie ontwikkelen? Creëer waarde voor uw bedrijf door vastgoed te kiezen dat zich richt op het talent dat u wilt behouden of aantrekken.

Realiseer kantoorprojecten

Geef verouderde kantoorruimte nieuw leven of creëer iets nieuws om uw medewerkers te laten floreren. Verander uw ideeën in realiteit.

Investeer in kantoorgebouwen

Ontdek investeringsmogelijkheden over de hele wereld. Blijf op de hoogte van trends in de markt en in de industrie om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Beheer uw kantoorvastgoed of -portefeuille

Verbeter de prestaties en voorzieningen van gebouwen om het welzijn van uw mensen te vergroten en ze te verbinden. Vind slimme oplossingen voor recente of aanstaande fusies en overnames.

Onderhandelen uw huurovereenkomst

Profiteer van veranderingen in de markt, beperk risico's en anticipeer op de veranderende behoeften van beide partijen. Haal het meeste uit uw huurcontracten gedurende de looptijd van de overeenkomst om uw doelstellingen te bereiken.

JLL key investment market figures 2019

Overzicht van de belangrijkste Capital Markets cijfers voor kantoren, retail, semi-industrieel & logistiek in 2019.
JLLimmo.be

Ontdek de mogelijkheden om te kopen of te huren

Tétris Design+Build

Dé Design & Build projectinrichter

 

 

Bekijk onze beschikbare kantoorruimten in Vlaanderen

Achieved
Ambitions

Praat met ons
over uw kantoorruimte.

Vind een nieuw kantoor, transformeer uw bestaande kantoor of bespreek uw investeringsstrategie.