Advisering in kantoorvastgoed

JLL adviseert bedrijven, eigenaars en investeerders bij al hun kantoorvastgoedvraagstukken: het vinden van panden, marketingactiva, vastgoedbeleggingen, schattingen, ontwerp en bouw.

Laten we SEE A BRIGHTER WAY, samen

Vind de juiste huisvesting op de ideale locatie en zorg voor een werkplekervaring die uw mensen bindt en inspireert. Als u investeert, krijgt u advies en ondersteuning bij het kopen, verkopen, financieren en leasen van kantoorpanden. 

Vind kantoorruimte

Vind kantoorruimte die is aangepast aan uw activiteit, organisatie en bedrijfsstrategie. Richt uw ruimtes in om uw bedrijfscultuur te weerspiegelen, talent aan te trekken en innovatie en samenwerking te bevorderen. Zorg ervoor dat u de beste ingangs- en uitgangsvoorwaarden onderhandelt.

Verhuur kantoorruimte

Stimuleer waarde door de beste huurders aan te trekken en te behouden met een aantrekkelijke leasing- en marketingstrategie. Onderhandel over de meest voordelige huurvoorwaarden om maximale bezetting en waarde te garanderen.

Projecten uitvoeren

Creëer duurzame waarde voor Uw bouw-, ontwikkelings- of inrichtingsprojecten door te vertrouwen op onze uitgebreide kennis van de markten en onze vooruitziende blik op trends. Verbeter en transformeer uw ruimtes door ze aan te passen aan het huidige en toekomstige gebruik van uw gebruikers...

Vastgoed & portefeuillebeheer

Optimaliseer de kosten en prestaties van uw kantoren, zowel in België als internationaal. Laat ons u helpen bij het bepalen van uw vastgoedstrategie, het beheer van uw activa, diensten en projecten.

Investeer in kantoorgebouwen

Ontdek investeringsmogelijkheden over de hele wereld. Blijf op de hoogte van trends in de markt en in de industrie om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Taxeer

Een accuraat beeld krijgen van de waarde van uw activa en hun positionering in de markt, of het nu gaat om investeringen, marketing of regelgevende expertise. Identificeer nieuwe mogelijkheden om waarde te genereren. 

Referenties gecreëerd door
Tenant Representation

We werken samen met onze klanten om goede oplossingen te vinden waar mensen hun ambities kunnen verwezenlijken. Samen met onze klanten bouwen we aan een betere toekomst. Hieronder kan u enkele van onze prestaties vinden.

Tétris Design+Build

Design dat je kan voelen. Wij creëren en ontwerpen werkruimten, winkelruimten en hotels voor internationale merken, waarbij wij ons laten inspireren door hun locatie om de plaatselijke cultuur te versterken.

 

 

Achieved
Ambitions

JLL was verantwoordelijk voor de inrichtingswerken van de kantoren van Maersk

Maersk heeft Hamburg Sud overgenomen en zocht naar een locatie om de kantoren samen te voegen.

Lees meer

Praat met ons
over uw kantoorruimte.

Vind een nieuw kantoor, transformeer uw bestaande kantoor of bespreek uw investeringsstrategie.