Winkels

Bied bijzondere winkel- en vrijetijdsbelevingen, van winkelcentra tot bioscopen en restaurants.

Wat is uw
ambitie? 

Verhoog de waarde van uw eigen of gehuurde winkelpanden met innovatieve investerings-, locatie- en herontwikkelingsadviezen.
Kopen

Wij helpen u toegang te krijgen tot zowel on-als off-market winkel- en vrijetijdsvastgoed in alle sectoren in België, Europa, het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.

Verhuren

Trek de beste huurders aan en behoud ze met een aantrekkelijke verhuur- en marketingstrategie. Onderhandel over de meest voordelige huurvoorwaarden om een maximale bezetting te garanderen.

Vastgoedbeheer

Krijg een maximaal rendement op uw retail- of vrijetijdsinvesteringen en creëer bijzondere winkel- en vrijetijdsbelevingen voor uw huurders en hun klanten. Lever efficiënte en veilige huisvesting die bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Verkopen

Krijg toegang tot een netwerk van wereldwijde investeerders en kapitaal om uw winkel- of vrijetijdsvastgoed snel en efficiënt te verkopen.

Verhuuradvies

Profiteer van veranderingen in de markt, beperk risico's en anticipeer op de veranderende behoeften van beide partijen. Haal het meeste uit uw huurcontracten gedurende de looptijd van de overeenkomst om uw beleggingsdoelstellingen te realiseren.

Facts & Figures van de Belgische investeringsmarkt in 2021

JLL’s jaarlijkse marktpresentatie van de belangrijkste Belgische Capital Market cijfers voor kantoren, retail, semi-industrieel & logistiek en residentieel in 2021.

Tétris Design+Build

Design dat je kan voelen. Wij creëren en ontwerpen werkruimten, winkelruimten en hotels voor internationale merken, waarbij wij ons laten inspireren door hun locatie om de plaatselijke cultuur te versterken.

Ontdek de
Retail Explorer Belux

De markt van retailvastgoed evolueert zeer snel en wordt daardoor steeds complexer. Alle marktspelers ondersteunen hun beslissingen met marktdata en analyse. Met Retail Explorer Belux biedt JLL een antwoord op deze vragen.

Is uw gebouw of portfolio klaar voor de toekomst?

Ons Project Advisory team is gespecialiseerd in het identificeren en verkopen van grond en bestaande gebouwen die geschikt zijn voor reconversie, zodat u uw toekomstige vastgoedprojecten kunt realiseren.

Achieved Ambitions

JLL assisteerde en adviseerde de ontwikkeling van de Belgische ijsverkoper Australian Home Made

Australian Home Made kan zich eindelijk installeren, dankzij JLL, op het beste stuk van de Nieuwstraat volgens hun nieuw interieursconcept.

Lees meer

Praat met ons 
over retail

Hoe bepalen de huidige consumententrends uw strategie?
Dimitri Collignon,Head of Retail Belux
Dimitri Collignon
Head of Retail Belux