Winkels

Bied bijzondere winkel- en vrijetijdsbelevingen, van winkelcentra tot bioscopen en restaurants.

Wat is uw
ambitie? 

Verhoog de waarde van uw eigen of gehuurde winkelpanden met innovatieve investerings-, locatie- en herontwikkelingsadviezen.
Kopen

Wij helpen u toegang te krijgen tot zowel on-als off-market winkel- en vrijetijdsvastgoed in alle sectoren in België, Europa, het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.

Verhuren

Trek de beste huurders aan en behoud ze met een aantrekkelijke verhuur- en marketingstrategie. Onderhandel over de meest voordelige huurvoorwaarden om een maximale bezetting te garanderen.

Vastgoedbeheer

Krijg een maximaal rendement op uw retail- of vrijetijdsinvesteringen en creëer bijzondere winkel- en vrijetijdsbelevingen voor uw huurders en hun klanten. Lever efficiënte en veilige huisvesting die bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Verkopen

Krijg toegang tot een netwerk van wereldwijde investeerders en kapitaal om uw winkel- of vrijetijdsvastgoed snel en efficiënt te verkopen.

Verhuuradvies

Profiteer van veranderingen in de markt, beperk risico's en anticipeer op de veranderende behoeften van beide partijen. Haal het meeste uit uw huurcontracten gedurende de looptijd van de overeenkomst om uw beleggingsdoelstellingen te realiseren.

JLL key investment market figures 2019

Overzicht van de belangrijkste Capital Markets cijfers voor kantoren, retail, semi-industrieel & logistiek in 2019.

Ontdek de Retailer Explorer BeLux

De markt van retailvastgoed evolueert zeer snel en wordt daardoor steeds complexer. Alle marktspelers ondersteunen hun beslissingen met marktdata en analyse. Met Retail Explorer Belux biedt JLL een antwoord op deze vragen.

Is uw gebouw of portfolio klaar voor de toekomst?

Ons Project Advisory team is gespecialiseerd in het identificeren en verkopen van grond en bestaande gebouwen die geschikt zijn voor reconversie, zodat u uw toekomstige vastgoedprojecten kunt realiseren.
JLLimmo.be

Ontdek de mogelijkheden om te kopen of te huren

Tétris Design+Build

Dé Design & Build projectinrichter

Ambitions
Achieved

Praat met ons 
over retail.

Hoe bepalen de huidige consumententrends uw strategie?
Evelien Van Hoecke - julo bvba
Head of Retail Agency