Kies de ideale locatie voor uw kantoren

Bepaal de beste locatie voor uw toekomstige vestigingen. Onze Commuter-analyse berekent direct de impact van een verhuizing op de reistijd van uw werknemers en op uw CO2-voetafdruk.

De Commuter-analyse vergelijkt de reistijd van uw werknemers naar de gekozen gebouwen

Bent u op zoek naar nieuwe kantoren? Onze digitale Commuter-analyse berekent de reistijd van uw werknemers en de CO2-impact van hun reis voor elk van de door u overwogen locaties. U kunt dan vergelijken en de beste beslissing nemen.
Een eenvoudige oplossing

Bekijk in één oogopslag de impact van de reistijd op de verplaatsingen van uw medewerkers, afhankelijk van hun vervoerswijze.

Een toekomstgericht instrument

Vergelijk scenario's op basis van het type werknemers en meet de impact van een verhuizing op uw teams, op basis van het huidige en toekomstige vervoer.

Een eco-verantwoordelijk project

Verminder de CO2-voetafdruk van uw bedrijf door het CO2-verbruik van uw werknemers tijdens hun woon-werkverplaatsingen te beperken.

Hoe werkt het?

Stap 1:

Identificeer potentiële locaties voor uw toekomstige kantoren via Office Explorer

Met onze digitale Office Explorer kunt u kantoren vinden die aan uw zoekcriteria voldoen

Stap 2:

Bevestig de locatie die het beste bij u past

Dankzij Commuter-analyse kunt u direct zien welke impact de pendeltijden van uw medewerkers hebben op uw kantoorkeuze. Profiteer van ecologisch verantwoorde criteria om weloverwogen beslissingen te nemen!

Hoe kiest u de juiste locatie voor uw kantoren?

U hebt verschillende potentiële locaties voor uw toekomstige kantoren geïdentificeerd en wenst de beste locatie te valideren alvorens te verhuizen? Dankzij de Commuter-analyse, wordt uw zoektocht een eco-verantwoordelijk en verenigend bedrijfsproject!

Ik wil graag een afspraak maken!

Bent u van plan uw kantoren te verhuizen en twijfelt u tussen verschillende locaties en/of gebouwen? Beleef een unieke ervaring om uw besluitvorming te vereenvoudigen dankzij een onmiddellijke en interactieve simulatie van de verplaatsingstijden van uw werknemers in alle geselecteerde gebouwen.

+32 2 550 25 25

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.