Kies de ideale locatie voor uw kantoren

Bepaal de beste locatie voor uw toekomstige vestigingen. Onze Commuter tool berekent direct de impact van een verhuizing op de reistijd van uw werknemers en op uw CO2-voetafdruk.

De Commuter tool vergelijkt de reistijd van uw werknemers naar de gekozen alternatieve locaties

Bent u op zoek naar nieuwe kantoren? Onze digitale Commuter tool berekent de reistijd van uw werknemers en de CO2-impact van hun reis voor elk van de door u overwogen locaties. U kunt dan vergelijken en de beste beslissing nemen.
Een eenvoudige oplossing

Bekijk in één oogopslag de impact van de reistijd op de verplaatsingen van uw medewerkers, afhankelijk van hun vervoerswijze.

Een toekomstgericht instrument

Vergelijk scenario's op basis van het type werknemers en meet de impact van een verhuizing op uw teams, op basis van het huidige en toekomstige vervoer.

Een eco-verantwoordelijk project

Verminder de CO2-voetafdruk van uw bedrijf door de CO2-uitstoot van uw werknemers tijdens hun woon-werkverplaatsingen te beperken. Vanzelfsprekend houdt Commuter rekening met het ‘nieuwe werken’ en dus tellen de thuiswerkdagen niet mee.

Hoe werkt het?

Stap 1:

Identificeer potentiële locaties voor uw toekomstige kantoren via Office Explorer

Maak een afspraak om meer te weten te komen over de mogelijke locatie van uw toekomstige kantoren. Office Explorer, onze digitale visualisatietool, helpt u gebouwen te vinden die aan uw zoekcriteria voldoen.

Stap 2:

Bevestig de locatie die het beste bij u past

Met uw persoonlijke toegang tot het Commuter-platform kunt u in één oogopslag de impact van uw kantoorkeuze op de pendeltijden van uw medewerkers zien, reducties versus toenames in pendeltijden evalueren en gevoelige gevallen detecteren. Profiteer van ecologisch verantwoorde indicatoren om verstandige beslissingen te nemen!

Hoe kiest u de juiste locatie voor uw kantoren?

U hebt verschillende potentiële locaties voor uw toekomstige kantoren geïdentificeerd en wenst de beste locatie te valideren alvorens te verhuizen? Dankzij de Commuter tool, wordt uw zoektocht een eco-verantwoordelijk en verenigend bedrijfsproject!

Ik wil graag een afspraak maken!

Bent u van plan uw kantoren te verhuizen en twijfelt u tussen verschillende locaties en/of gebouwen? Beleef een unieke ervaring  en vereenvoudig uw besluitvorming dankzij een onmiddellijke en interactieve simulatie van de verplaatsingstijden van uw werknemers naar alle geselecteerde gebouwen.

+32 2 550 25 25

+32 3 232 39 30

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.