Onderzoek

COVID-19 Impact: Offices will find a new purpose

De wereldwijde COVID-19 pandemie heeft bewezen een katalysator van verandering en transformatie te zijn voor veel organisaties. Hoewel het verleidelijk is om alleen de onmiddellijke gevolgen van sociale distantie aan te pakken, hebben organisaties geen andere keuze dan zich voor te bereiden op de gevolgen van de pandemie op de lange termijn.
 
In plaats van simpelweg terug te keren naar het verleden, grijp de kans om de rol van uw kantoren opnieuw uit te vinden in het bevorderen van samenwerking en productiviteit, en in het creëren van een betere menselijke ervaring voor uw talent.

 

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.