Onderzoek

HOTELS - Marktonderzoeksrapport van de hotelmarkt in de Benelux na de pandemie: klein maar krachtig - Rapport 2020

Beleggers zijn nog steeds geïnteresseerd in kansen in een regio die historisch gezien zeer performant was.

juni 01, 2021

Net als in de rest van Europa hadden hotels in de Benelux te lijden onder de gevolgen van de coronapandemie. De horeca moest een uitzonderlijke daling van de prestaties optekenen. Hotels werden gesloten, werknemers op non-actief gesteld en reisbeperkingen opgelegd. Nu wereldwijd vaccinatiecampagnes aan de gang zijn, proberen hoteliers in de Benelux zich zo goed mogelijk te positioneren om opnieuw aan te knopen met succes in een wereld na Covid.

In dit rapport onderzoeken we welke bestemmingen het beter deden dan andere en hoe verdere moratoria in de regio kunnen worden ingevoerd. We werpen ook een blik op de binnenlandse kredietmarkt. Ondanks het feit dat de hotelindustrie de afgelopen 12 maanden op haar grondvesten heeft gedaverd, zien we dat investeerders nog steeds graag investeringsmogelijkheden onderzoeken in een regio die historisch gezien altijd al zeer performant was.

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.

Talk to a JLL professional

Contact us to learn how we can help accelerate the development of remote work programs, assess any impact to your asset or portfolio, or discuss other challenges you may be facing during this unprecedented time.