Onderzoek

European Coliving Index 2019

Naarmate de bevolkingsgroei en de beschikbaarheid van leefbare woningen in onze steden groter worden, wordt coliving een belangrijk onderdeel van het grotere aanbod aan huisvestingsoplossingen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de stadsbewoners.

 

In dit rapport wordt gekeken naar de groei van de markt in Europa, naar de belangrijkste factoren die de vraag stimuleren en naar de manier waarop dit de markten vormt die de JLL European coliving index vormen.

 

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.