Onderzoek

European Living Investor Survey 2020

De wereldwijde beleggersenquête van JLL Living van dit jaar geeft een overzicht van de verdeling in de sectoren van Living, de intenties van de beleggers, de marktverwachtingen en de standpunten over de belangrijkste thema's.

Ons laatste rapport, in samenwerking met Aberdeen Standard Investments, bouwt voort op het inaugurele document van vorig jaar. Aan de hand van vergelijkingen met gegevens uit 2019 identificeert het 2020-rapport de belangrijkste verschuivingen in attitudes en intenties en hoe deze veranderen binnen de sector.

JLL wil beleggers helpen bij het vinden van oplossingen voor hun Living investment ambities in Europa en dit onderzoek geeft een zeer waardevol overzicht van dit proces.

 

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.