Onderzoek

European Multifamily Investment Rapport Zomer 2019

Het derde jaarlijkse JLL Europese multifamiliale beleggingsverslag bevestigt de positie van de residentiële sector als de belangrijkste groeikans voor institutioneel vastgoed in Europa. Dit rapport toont aan hoe krachtig de centrale rol in de kapitaalallocatie is geweest en rechtvaardigt de strategieën van de vroege pioniers die deze nieuwe golf van residentiële investeringen hebben geleid.

JLL zet zich in voor de begeleiding van de markt en de woningbouwindustrie om de juiste woningen te creëren die de Europese stadsbevolking zo hard nodig heeft.

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.