Onderzoek

INDUSTRIE & LOGISTIEK - Europese Logistieke Markt - Marktonderzoeksrapport 2021

Wij kijken naar de opname, huurprestaties en rendementen in de Industrie & Logistiek markt in heel Europa in Q1 2021.

In onze laatste marktupdate bekijken we hoe de logistieke markt in het begin van het jaar sterk is blijven groeien, mede dankzij de aanhoudende groei van e-commerce die de vraag stimuleert. De ruimte die werd opgenomen voor e-fulfilmentdoeleinden was goed voor 22% van de totale take-up in Q1 2021. 

 

Ook de vraag van investeerders naar industriële en logistieke ruimte blijft zeer sterk, met een transactie van bijna 10 miljard, meer dan 40% meer dan het vijfjaarlijkse gemiddelde voor het eerste kwartaal. 

 

Wij analyseren de logistieke markt in heel Europa in Q1 en kijken vooruit naar de rest van 2021. 

 

Download de volledige marktupdate hieronder voor meer informatie. 

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.