Onderzoek

De logistieke gebouwen van morgen

Gerobotiseerd maar meer vermenselijkt; krachtig genoeg, maar slimmer en groener; groter, maar efficiënter.

Magazijnen zijn er om te blijven, maar hoe ze er in de toekomst gaan uitzien en waar ze zich bevinden, zal binnen Europa veranderen. JLL onderzoekt wat deze veranderingen teweegbrengen en geeft inzicht in wat de belangrijkste drijfveren zijn voor huurders, investeerders en ontwikkelaars van magazijnen en hoe magazijnen in de toekomst zullen worden gekenmerkt.

  1. Het rapport beoordeelt vier megatrends die gevolgen zullen hebben voor magazijngebouwen en hun locaties: demografische veranderingen, technologische veranderingen, verstedelijking en duurzaamheid.
  2. We kijken naar de aard van de veranderingen en hoe deze van invloed zullen zijn op de besluitvorming van huurders, investeerders en ontwikkelaars en, op hun beurt, op de specificaties en de locatie van de gebouwen.
  3. We verwachten tien belangrijke kenmerken die de pakhuizen van de toekomst zullen kenmerken.e.

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.