Onderzoek

Onderzoeksrapport Logistiek Lente 2019

De industriële en logistieke opnamevolume "Lente 2019" bereikte 563.000 m², het hoogste volume van het decennium.

De vraag naar logistiek vastgoed lag boven het gemiddelde van 5 en 10 jaar in volume, maar bleef onder het gemiddelde van het aantal transacties.

De helft van de logistieke opnamevolume in de eerste vier maanden van dit jaar werd gerealiseerd op de Waalse as, die nu al de gemiddelde jaarvolumes over 5 en 10 jaar overschrijdt.

De industriële markt presteerde goed gedurende de eerste vier maanden van het jaar met een opnamevolume van 328.000 m², een stijging van 30% ten opzichte van dezelfde periode in 2018.

De investeringsvolumes worden beperkt door het gebrek aan aangeboden producten. De vraag blijft hoog en oefent een neerwaartse druk uit op de logistieke opbrengsten.

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.