Onderzoek

COVID-19 Re-entry | Strategische voorbereidingen voor uw gebouwen, omgeving en mensen

De COVID-19-pandemie verstoort zowel op korte als op lange termijn onze leef- en werkomgeving. Tijdens deze overgangsperiode blijft de bescherming, de veiligheid en het welzijn van uw personeel, gebouwen en ruimtes uw belangrijkste prioriteit.

Om uw ‘re-entry’ programma te optimaliseren, kan JLL u begeleiden bij het beschermen van het welzijn van uw personeel, maar ook van de duurzaamheid en de productiviteit van uw gebouwen en kantoren en bij het uitwerken en realiseren van efficiënte wijzigingen aan uw lokalen. Ontdek de verschillende mogelijkheden...

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.