Onderzoek

Re-imagine uw kantoren

Morgen zal niet meer hetzelfde zijn als vandaag

In plaats van terug te keren naar het verleden, moet u uw kantoren en uw manier van werken opnieuw heruitvinden om de samenwerking en de productiviteit te verbeteren en een betere persoonlijke ervaring te creëren voor uw werknemers.

Céline Mandart, Head of Office Agency Brussels, JLL

De werkwereld ondergaat een echte (r)evolutie: digitale investeringen, nieuwe manieren van werken en een transformatie van de werkplek. Dit zijn de aandachtspunten bij het bepalen van uw vastgoedstrategie, en deze zijn nog meer van toepassing sinds de uitbraak van Covid-19 pandemie. Bedrijven moeten zich aanpassen en opnieuw (her)uitvinden voor  lange termijn, ook en vooral in hun fysieke ruimte. In deze onzekere tijden is er één ding zeker: morgen zal niet meer hetzelfde zijn als vandaag.

In plaats van terug te keren naar het verleden, moet u uw kantoren en uw manier van werken opnieuw heruitvinden om de samenwerking en de productiviteit te verbeteren en een betere persoonlijke ervaring te creëren voor uw werknemers.

 

Of u nu een start-up bent of een grote multinational, in de huidige vastgoedmarkt onmiskenbaar aanwezig zijn, zullen een duidelijk concurrentievoordeel hebben wanneer de economie weer normaal wordt. Het is nu het moment  om uw kantoorruimte vanuit strategisch oogpunt te evalueren en de uitvoering van uw vastgoedproject voor te bereiden.

 

Geniet van dit moment! In het M²-magazine van ons Office Agency team Brussel probeert JLL u te inspireren om uw kantoorruimte te evalueren door verschillende invalshoeken te presenteren waaruit u uw werkomgeving kunt bekijken, vergezeld van een reeks van beschikbare panden in de Brusselse kantoorwijken.

 

Wilt u nieuwe manieren van werken invoeren, profiteren van interessante huur-, onderhuur- of verkoopvoorwaarden, een 360°-audit uitvoeren van uw vastgoedgerelateerde kosten, (her)onderhandelen over uw huurcontract, uw activa optimaliseren en kosten besparen, uw kantoorruimte reorganiseren of uw oppervlakten renoveren?

 

Onze expertteams van JLL geven u meer dan alleen maar vastgoedmakelaars-advies, ze geven u een volledig strategisch, financieel en technisch begeleiding  en helpenu bij al uw vastgoedgerelateerde zaken. Naast deze magazine nodigen wij u steeds uit om onze website te raadplegen (www.jllimmo.be) of, nog beter, contact met ons op te nemen voor een meer gepersonaliseerde analyse van uw behoeften.

 

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.

Trends & Insight rapporten België