Onderzoek

Residential Research Report België
H1 2020

Naast de nood aan kwalitatief aanbod en de huisvestingsdruk door de groeiende bevolking in de grote steden, is de algemene betaalbaarheid van het kopen van een (eerste) woning de laatste jaren afgenomen. Als gevolg hiervan is het aandeel eigenaars ten opzichte van huurders in de grootstedelijke gebieden verschoven naar +/- 60% huurders ten opzichte van 40% eigenaars. De Belgische residentiële markt biedt potentieel en vormt een geldig alternatief voor investeerders die op zoek zijn naar stabiele rendementen en een gestage groei van de kapitaalwaarde.

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.