Onderzoek

Bouwen aan sterke funderingen: Ontwikkel een strategie voor de toekomst van het werk

In dit rapport wordt een theoretisch model beschreven dat vier overlappende aspecten omvat: het ontwerp van werk zelf, het personeelsbestand, de werkplek en vastgoedportfolio's.

 

We onderzoeken hoe organisaties een strategie kunnen ontwikkelen voor werk dat geschikt is voor de toekomst. 

juni 14, 2021

De snelle veranderingen in ons beroepsleven als gevolg van de COVID-19 pandemie heeft veel stof doen opwaaien over de toekomst van werk, de werkplek en bedrijfsvastgoed. Bedrijfsleiders in alle geografische gebieden en sectoren denken na over hun ervaringen met de pandemie en stellen de werkmethoden van hun organisatie in vraag: Is ons werkmodel optimaal? Hoe moeten we ons personeelsbestand anders organiseren? Hoe moeten onze werkplekken veranderen? Zijn onze kantoren op de juiste locaties gevestigd? Dit rapport biedt een referentiekader voor het oplossen van deze vragen.

 

Om bedrijven te helpen bij het vormgeven van een strategie voor werk in de post-pandemische wereld, wordt in dit rapport een conceptueel model uiteengezet dat vier overlappende gebieden omvat: het ontwerp van werk zelf, de beroepsbevolking, de werkplek en vastgoedportfolio's. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit het bedrijfsleven, de sportwereld en de geschiedenis onderzoeken we op elk van deze gebieden hoe organisaties hun manier van werken kunnen herconfigureren en een strategie voor werk kunnen ontwikkelen die klaar is voor de toekomst. 

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.