Onderzoek

KANTOREN - Marktonderzoeksrapport van de Brusselse kantoormarkt -
Q3 2022

 

Minder en meer

oktober 18, 2022
Contributors:
  • Pierre-Paul Verelst
  • Ralph Schellen - allres bvba
  • Adrian Glatt - Saga bv/srl
  • Vincent Van Brée

In de eerste negen maanden van 2022 bleef het qua volume erg rustig, maar in termen van het aantal transacties is er een duidelijk herstel. De leegstand is licht gedaald omdat de opleveringen door de vraag worden geabsorbeerd. De huren bevestigden de stijgende trend, hoewel dit alleen geldt voor nieuwe fossiele projecten. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden wordt 2022 het op één na beste jaar ooit voor vastgoedinvesteringen. Ondertussen begonnen de kantoorrendementen te dalen.

 

Veel leesplezier! 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.