Onderzoek

Kantoormarkt Vlaanderen Winter 2018: Projecten welkom | JLL België

Het opnamevolume in Vlaanderen zal in 2018 opnieuw meer dan 200.000 m² bedragen, onder meer dankzij middelgrote tot grote transacties in projecten.

De leegstand neemt in alle steden verder af, ondanks speculatieve opleveringen. Is het tijd om nieuwe speculatieve projecten te lanceren?

De huurprijzen zijn gestegen in Antwerpen en zijn vooralsnog stabiel in andere steden, maar de meeste projecten in alle steden hanteren hogere vraagprijzen.

De investeringsactiviteit wordt ondersteund door grote transacties in logistiek en retail. Het volume bij jaareinde zal naar verwachting in de buurt liggen van € 1 miljard. 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.