Onderzoek

KANTOREN - Marktonderzoeksrapport van de Vlaamse kantoormarkt - Lente 2022

Duurzaamheid is een opportuniteit voor de Vlaamse kantorenmarkt

maart 08, 2022

Steven Peeters

Head of Office Agency Flanders
+32 (0)3 212 15 93

Adrian Glatt - Saga bv/srl

Head of Capital Markets Belux
+32(0)2 550 26 28

Pierre-Paul Verelst

Head of Research Belux
+ 32 (0)2 550 25 04

2021 was het jaar van het herstel voor de vraag naar kantoren in de meeste Vlaamse steden. De vraag is grotendeels toegespitst op nieuwe, duurzame gebouwen. De leegstand blijft onder controle, maar stijgt in vergelijking met voorgaande jaren. De huurprijzen stijgen en gezien de huidige hoge inflatie verwachten we op korte termijn een verdere stijging. Lees het Marktonderzoeksrapport over de Vlaamse Kantorenmarkt Lente 2022 in de link hieronder. 

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.