Onderzoek

Worker Preferences Barometer

Hoe is de houding van werknemers ten opzichte van telewerken en de verwachtingen ten aanzien van de werkplek veranderd tijdens de pandemie?

mei 23, 2021

Uit de meest recente gegevens van onze wereldwijde barometer voor kantoorwerkers blijkt dat de gedwongen invoering van telewerken kansen heeft gecreëerd, maar ook nieuwe sociale risico's met zich meebrengt. Werknemers zeggen dat ze steeds vaker virtuele vermoeidheid of een burn-out ervaren en dat ze steeds vaker terug willen naar kantoor. Dit suggereert dat kantoren nu belangrijker zijn dan ooit tevoren als centrum van het werkecosysteem en dat uitstekende kantooromgevingen een cruciale manier blijven om werknemers te betrekken. 

 

Dit artikel is gebaseerd op de resultaten van een wereldwijd onderzoek onder meer dan 3.300 kantoormedewerkers uit 10 landen en uit alle sectoren.

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.