Beheer

Vergroot de efficiëntie en expertise van uw team.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun vastgoed en portefeuilles te beheren.
Geïntegreerd facility management

Maak gebruik van technologie en expertise om de operationele kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en een ervaring te leveren die toptalent aantrekt voor een maximale productiviteit.

Gebouwtechnologie

Gebouwen efficiënt exploiteren om een productieve omgeving te creëren voor huurders en/of medewerkers. Krijg een beter inzicht in uw gebouw om de efficiëntie te verhogen, de risico's te verminderen en de kosten beter te beheersen.

Projectmanager Officer

Verzeker het succes en de consistentie van de implementatie van uw vastgoedstrategie en -concept op al uw sites. De Project Management Officer structureert, plant, controleert en test alle belanghebbenden en middelen van het project voor u, met inachtneming van de kosten en de termijnen. 

Transactiemanagement

Evalueer de huurverplichtingen en huisvestingsbehoeften om een flexibele en productieve portefeuillestrategie te bewerkstelligen. Laat uw transacties lokaal beheren en verkoop op het juiste moment en tegen de juiste voorwaarden.

Occupancy planning

Monitor, meet en analyseer hoe mensen de ruimte gebruiken. Leer hoe mobiliteitsprogramma's en flexplekken de bezettingskosten kunnen verlagen, werknemers flexibiliteit kunnen bieden en samenwerking kunnen bevorderen. 

Sourcing & supply chain management

Effectief producten en diensten inkopen om uw eigendom of faciliteit te beheren en schaalvoordelen te benutten voor koopkracht en kostenbesparingen. Krijg toegang tot goed presterende leveranciers.

Praat met ons 
over het beheren van uw ruimte.

Creëer vastgoed met waarde voor uw portefeuille en werknemers.
Bernard Sergeant,Head of Work Dynamics & Business Development
Bernard Sergeant
Head of Work Dynamics & Business Development
Bernard Keppenne,Head of Tenant Representation
Bernard Keppenne
Head of Tenant Representation