Beheers

Ontdek creatieve oplossingen om uw kosten te beheersen.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun vastgoed en portefeuilles te beheren.
Geïntegreerd facility management

Maak gebruik van technologie en expertise om de operationele kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en een ervaring te leveren die toptalent aantrekt voor een maximale productiviteit.

Vastgoedmanagement

Optimaliseer kosten en uw vastgoed(portefeuille) continu door procesverbetering, inzet van nieuwe technologieën en maak op basis van nieuwe inzichten en besturingsmodellen de juiste keuzes.

Prestatieplannen

Optimaliseer de totale kosten van uw onroerend goed en implementeer best practices in het beheer van onroerend goed projecten, ongeacht uw activa. Krijg ondersteuning door de implementatie van geïntegreerde kant-en-klare diensten: strategisch advies, beheer van vastgoedverbintenissen en projectmanagement.

Occupancy planning

Monitor, meet en analyseer hoe mensen de ruimte gebruiken. Leer hoe mobiliteitsprogramma's en flexplekken de bezettingskosten kunnen verlagen, werknemers flexibiliteit kunnen bieden en samenwerking kunnen bevorderen.  

Portefeuillebeheer

Zorg voor de duurzaamheid en de rentabiliteit van uw commerciële vastgoedportefeuille. Ongeacht het type activa dat u bezit of huurt, krijgt u ondersteuning die specifiek is aangepast aan uw specifieke behoeften en uitdagingen: analyse van de doeltreffendheid van uw portefeuille, beheer, implementatie of rationalisatiebeheer.

Transactiemanagement

Evalueer de huurverplichtingen en ruimtes om een flexibele en productieve portefeuillestrategie te bewerkstelligen. Laat uw transacties lokaal beheren en verkoop op het juiste moment en tegen de juiste voorwaarden.

Lease administration

Centraliseer uw huuradministratie om de risico's te beperken en te voldoen aan de boekhoudkundige voorschriften, of het nu gaat om 20 of 20.000 huurcontracten. Bekijk al uw huurtermijnen om kosten te besparen en te profiteren van marktwijzigingen.  

Verhuuradvies

Neem goed onderbouwde beslissingen over huurherzieningen en huurhernieuwingen. Gebruik een marktconforme gegevens voor de (nieuwe) voorwaarden van de huurovereenkomst om het rendement van uw vastgoed te verbeteren. 

Recent
onderzoek

Praat met ons 
over het beheren van uw ruimte.

Creëer vastgoed met waarde voor uw portefeuille en werknemers.
Bernard Sergeant
Head of Property Management & Project & Development Services
Bernard Keppenne
Head of Tenant Representation