Beheer

Ontdek creatieve oplossingen om uw kosten te beheersen.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun vastgoed en portefeuilles te beheren.
Vastgoedmanagement

Optimaliseer kosten en uw vastgoed(portefeuille) continu door procesverbetering, inzet van nieuwe technologieën en maak op basis van nieuwe inzichten en besturingsmodellen de juiste keuzes.

Occupancy planning

Monitor, meet en analyseer hoe mensen de ruimte gebruiken. Leer hoe mobiliteitsprogramma's en flexplekken de bezettingskosten kunnen verlagen, werknemers flexibiliteit kunnen bieden en samenwerking kunnen bevorderen.  

Transactiemanagement

Evalueer de huurverplichtingen en ruimtes om een flexibele en productieve portefeuillestrategie te bewerkstelligen. Laat uw transacties lokaal beheren en verkoop op het juiste moment en tegen de juiste voorwaarden.

Lease administration

Centraliseer uw huuradministratie om de risico's te beperken en te voldoen aan de boekhoudkundige voorschriften, of het nu gaat om 20 of 20.000 huurcontracten. Bekijk al uw huurtermijnen om kosten te besparen en te profiteren van marktwijzigingen.  

Verhuuradvies

Neem goed onderbouwde beslissingen over huurherzieningen en huurhernieuwingen. Gebruik een marktconforme gegevens voor de (nieuwe) voorwaarden van de huurovereenkomst om het rendement van uw vastgoed te verbeteren. 

Praat met ons 
over het beheren van uw ruimte.

Creëer vastgoed met waarde voor uw portefeuille en werknemers.
Bernard Sergeant,Head of Work Dynamics & Business Development
Bernard Sergeant
Head of Work Dynamics & Business Development
Bernard Keppenne,Head of Tenant Representation
Bernard Keppenne
Head of Tenant Representation