Verbeter

Verhoog de waarde van uw vastgoed en verbeter het rendement.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun vastgoed en portefeuilles te beheren.
Occupancy planning

Monitor, meet en analyseer hoe mensen de ruimten gebruiken. Leer hoe mobiliteitsprogramma's en flexplekken de kosten kunnen verlagen, werknemers flexibiliteit kunnen bieden en samenwerking kunnen bevorderen.

Smart buildings

Introduceer nieuwe technologie en sluit bestaande systemen aan om de productiviteit van gebouwen, werkplekken en mensen te verbeteren. Krijg met real-time data inzicht om uw eigendom en/of portefeuille nog beter te managen en optimale huisvesting te creëren voor uw huurders en/of gebruikers.

Tenant Representation

Neem de juiste beslissingen door een gedegen gebouwonderzoek, conditiebepaling, gepland onderhoud, kostenbeheersing, risicoanalyse en monitoring van ontwikkeling en realisatie van renovatie en/of nieuwbouw.

Project & Development Services

Realiseer of transformeer uw ruimtes en zorg ervoor dat het totale proces van het ontwerp, de realisatie tot de oplevering nauwlettend wordt beheerd om uw ideeën tot leven te brengen.

Ontwerp & bouw (Tétris)

Creëer de ideale ruimtes voor uw bedrijf en zorg ervoor dat het hele proces van het ontwerp, de realisatie tot en met de verhuizing nauwlettend worden beheerd om uw ideeën tot leven te brengen.

Gebouwtechnologie

Gebouwen efficiënt exploiteren om een productieve omgeving te creëren voor huurders en/of medewerkers. Krijg een beter inzicht in uw gebouw om de efficiëntie te verhogen, de risico's te verminderen en de kosten beter te beheersen.

Duurzaamheid

Realiseer duurzame oplossingen die de waarde van uw vastgoed maximaliseren, risico's beperken, nieuwe inkomsten creëren, kosten verlagen en/of het werkklimaat binnen uw gebouw(en) verbeteren. En zorg zo dat uw vastgoed klaar is voor de toekomst.

Energiebeheer

Analyseer de energieprestatiegegevens van uw gebouw of portefeuille. Gebruik inzichtgedreven strategieën om  de kosten te beheersen, de impact op het milieu te verminderen en betere beslissingen te nemen.

Ontwerp & Realiseer Projecten

Geef verouderd vastgoed een nieuw leven of creëer nieuwe werkplekconcepten om uw mensen te helpen groeien. Realiseer uw ideeën.

Praat met ons 
over het beheren van uw ruimte.

Creëer vastgoed met waarde voor uw portefeuille en werknemers.