Verbind

Trek talent en/of huurders aan. Houd ze gelukkig, gezond en productief. 

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun vastgoed en portefeuilles te beheren.
Workplace strategy

Creëer een visie voor uw werkplek die innovatie bevordert en de bedrijfsprestaties verbetert. Ontwerp aantrekkelijke, flexibele huisvesting die past bij uw bedrijfscultuur, de behoeften van uw medewerkers en om talent te kunnen aantrekken en behouden.

Werkplekervaring

Bied de juiste ervaring voor medewerkers en bezoekers voor maximale productiviteit en betrokkenheid. Ga verder dan receptie- en conciërgediensten en ontdek wellness, veiligheid en duurzaamheidsprogramma's.

Slimme gebouwen

Introduceer nieuwe technologie en sluit bestaande systemen aan om de productiviteit van gebouwen, werkplekken en mensen te verbeteren. Krijg met real-time data inzicht om uw eigendom en/of portefeuille nog beter te managen en optimale huisvesting te creëren voor uw huurders en/of gebruikers.

Tenant Representation

Neem de juiste beslissingen door een gedegen gebouwonderzoek, conditiebepaling, gepland onderhoud, kostenbeheersing, risicoanalyse en monitoring van ontwikkeling en realisatie van renovatie en/of nieuwbouw.

Vastgoedmanagement

Optimaliseer kosten en uw vastgoed(portefeuille) continu door procesverbetering, inzet van nieuwe technologieën en maak op basis van nieuwe inzichten en besturingsmodellen de juiste keuzes.

Duurzaamheid

Realiseer duurzame oplossingen die de waarde van uw vastgoed maximaliseren, risico's beperken, nieuwe inkomsten creëren, kosten verlagen en/of het werkklimaat binnen uw gebouw(en) verbeteren. En zorg zo dat uw vastgoed klaar is voor de toekomst.

Verhuren
Trek de beste huurders aan met een onderscheidende huurstrategie die flexibel is en uitgaat van de beste huurvoorwaarden voor u en uw huurders.

Praat met ons
over het beheren van uw ruimte.

Creëer vastgoed met waarde voor uw portefeuille en werknemers.
Bernard Sergeant,Head of Work Dynamics & Business Development
Bernard Sergeant
Head of Work Dynamics & Business Development
Bernard Keppenne,Head of Tenant Representation
Bernard Keppenne
Head of Tenant Representation