Klantverhaal

JLL begeleidt Ghelamco bij verhuur aan PwC

In 2018 kocht Ghelamco een ontwikkelingsterrein aan in Diegem/Zaventem, in de periferie van Brussel. Ghelamco tekende er een prachtig project op uit, dat door bemiddeling van JLL werd verhuurd aan PWC, dankzij JLL.

Locatie

Culliganlaan, Diegem

Vierkante meter

23,000 m²

Branche sector

Kantoren

In 2018 kocht Ghelamco een ontwikkelingsterrein aan in Diegem/Zaventem, in de periferie van Brussel. Ghelamco tekende er een prachtig project op uit, dat door bemiddeling van JLL werd verhuurd aan PWC.

De is gelegen vlak naast het Van Der Valkhotel. PwC verhuist begin 2022 naar een nagelnieuwe PwC Campus die zal worden gebouwd aan de Cullinganlaan in Diegem door Ghelamco. Net als het nabijgelegen Van Der Valkhotel, wordt het een zeer visibel gebouw, ook vanop de ring. De site krijgt 700 parkings, maar zal gemakkelijk te bereiken zijn met de fiets en het openbaar vervoer.  Het station van Diegem ligt op loopafstand en in 2022 stopt de tram er voor de deur. Er komt ook een fietsostrade vlakbij.

Er werd doelbewust gekozen voor een locatie in de buurt van de luchthaven. Dat was ook de wens van het personeel dat eerst werd geraadpleegd. Vanwege de problemen van mobiliteit werd afgezien van een locatie in de Brusselse binnenstad. Mobiliteit bepaalt steeds meer een grote rol bij de keuze van een locatie door een corporate. Er komt wel een hub in de Brusselse binnenstad.

PwC zelf zal 23.000 vierkante meter huren van Ghelamco. Daarnaast komt op de PwC Campus ook een coworkingruimte van 5.000 vierkante meter die door Ghelamco zal worden opgezet. Ghelamco heeft daar reeds ervaring mee in onder meer het Ghelamco-stadion in Gent.