Client stories

JLL begeleidt MG Real Estate bij verhuur aan JM Bruneau.

Na het succes van de eerste fase trekt ook de tweede fase, goed voor opnieuw 5.000 m², van het MG Business Center te Gent nieuwe gebruikers aan. Buiten de bestaande huurders die kozen voor een uitbreiding op de site, verwelkomt MG dankzij de tussenkomst van JLL een nieuwe gebruiker, zijnde JM Bruneau.

Location

MG Business Center, Ghent

Square Metres

5.000 m²

Industry

Kantoren

In 2017 ontwikkelde MG de eerst fase van het MG Business Center te Gent, eveneens 5.000 m² kantoren, gelegen vlakbij het station Gent Sint-Pieters.

Het full-service Business Center geniet van talloze troeven. Buiten de stationslocatie geniet deze site van een perfecte bereikbaarheid met de wagen via de E17, E40 en R4. Voor de kantoorgebruikers, bezoekers die met de wagen komen is er de mogelijkheid om te parkeren onder het gebouw als ook in de publieke parking van het station Gent Sint-Pieters.

JM Bruneau, gekend in België en Frankrijk als leider in online verkoop van meubelen, uitrusting en kantoorbenodigdheden, zal na een periode van 20 jaar hun huidige kantoren verlaten om hun bedrijvigheid vanuit het MG Business Center voort te zetten.