Klantverhaal

JLL begeleidt Regio Brussel bij de inhuurname van het 137 meter hoge gebouw “Silver Tower” in de Noordwijk

Regio Brussel was, in het kader van een publieke aanbesteding, op zoek naar een nieuwe hoofdzetel voor haar diensten in Brussel, die momenteel nog verspreid zijn over verschillende gebouwen. JLL identificeerde het gebouw “Silver Tower” als de beste optie.

Location

Sint-Lazarusplein 2, 1210 Sint-Joost-ten-Node

Square Metres

35.000 à 40.000 m²

Industry

Publieke sector

Regio Brussel was, in het kader van een publieke aanbesteding, op zoek naar een nieuwe hoofdzetel voor haar diensten in Brussel, die momenteel nog verspreid zijn over verschillende gebouwen.

Regio Brussel was op zoek naar een hoofdzetel van 35.000 à 40.000 m², voor circa 2000 ambtenaren, op een goed bereikbare locatie en met een beschikbaarheidsdatum in 2021.

JLL identificeerde het gebouw “Silver Tower” als mogelijke optie. Dit kantoorproject is ideaal gelegen in de Noordwijk van Brussel, op 5 minuten afstand van het Noord Station. Op wandelafstand bevinden zich eveneens heel wat restaurants, parken, en de beroemde Nieuwstraat.

De ontwikkelaar Ghelamco, die recentelijk het project overgekocht had van AG Real Estate én een bouwvergunning bekomen had, kon met “Silver Tower” het ideale gebouw aanbieden.

Silver Tower wordt het vijfde hoogste gebouw van Brussel en zal mee de skyline van de Noordwijk bepalen.

JLL vertegenwoordigde Ghelamco.