Client stories

JUTTU – AS ADVENTURE geadviseerd door het JLL Retail Team Brussel

Na het vertrek van Habitat heeft AS Adventure, samen met haar zustermerk Juttu, de over 3 verdiepingen verdeelde unit gehuurd voor een gecombineerde winkel met haar 2 mode-concepten. De retailer werd hierin begeleid door JLL.

Location

Brussels Woluwe Shopping Center

Square Metres

1.350 m²

Industry

Fashion Kleding

Het pand is heel centraal gelegen in de shopping mall, gelegen naast internationale spelers waaronder H&M, Zara Home, WE en tegenover C&A.

Het was geen evidentie om beide merken in deze unit onder te brengen aangezien er geen fysieke scheidingsmuur tussen beide concepten is, maar er toch voldoende onderscheid tussen beide werd gecreëerd om een uniek universum te brengen voor elk concept.

AS Adventure is een modieus leisure concept van Belgische oorsprong. Juttu is een fashion & lifestyle concept, een unieke mix van sterke merken en locale initatieven. Voor AS Adventure / Juttu was het de eerste winkel op het Brusselse grondgebied die werd geopend bij wijze van test. Kort daarna hebben ze hun flagship store geopend aan de Guldenvlieslaan in hartje Brussel.

Het Woluwe Shopping Center is een gevestigde waarde binnen de Belgische shoppingcentra en heeft een totale oppervlakte van ± 43.000 m² en ± 2.000 parkeerplaatsen en zal binnenkort uitgebreid worden met extra m² en een residentiële component.