Inzicht

Krijg inzicht, marktkennis en/of toegang tot technologie om u te helpen de juiste beslissingen te nemen.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun vastgoed en portefeuilles te beheren.
Zoek een ruimte

Vind de juiste ruimte voor uw bedrijf en teken of verleng een huurovereenkomst onder de beste voorwaarden.

Benchmarking

Vergelijk uw gebouw of portefeuille op het gebied van kosten, ruimtegebruik, operationele prestaties en duurzaamheid ten opzichte van vergelijkbare gebouwen en portefeuilles over de hele wereld.

Business location consulting

Analyseer vele variabelen om de juiste locatie te vinden. Prioriteer kritische factoren zoals economische en demografische gegevens, kosten, belastingvoordelen en meer.

Portefeuillestrategie

Verzamel en interpreteer real-time data over uw bedrijf, markt, locatie(s) en werk. Gebruik de resultaten om de juiste beslissingen te nemen die risico's verminderen, waarde toevoegen en ervoor zorgen dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Advies

Passende ondersteuning om uw vastgoedportefeuilles te evalueren, te wijzigen, efficiënter te maken en kosten te verlagen. 

Workplace strategy

Creëer een visie voor uw werkplek die innovatie bevordert en de bedrijfsprestaties verbetert. Ontwerp aantrekkelijke, flexibele ruimtes die passen bij uw bedrijfscultuur, de behoeften van uw medewerkers en om talent te kunnen aantrekken en te behouden.

JLLimmo

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte 
op maat ?
Kantoren – Industrie & Logistiek – Winkels – Gronden

Referenties gecreëerd door
Tenant Representation

We werken samen met onze klanten om goede oplossingen te vinden waar mensen hun ambities kunnen verwezenlijken. Samen met onze klanten bouwen we aan een betere toekomst. Hieronder kan u enkele van onze prestaties vinden.

De post-covid wereld:
Hoe willen werknemers in de toekomst werken?

Achieved
Ambitions

JLL adviseerde grootste single-asset multifamily deal ooit gezien op de Belgische investeringsmarkt

Het JLL BeLux Capital Markets team is zeer trots BESIX RED te hebben geadviseerd bij de grootste single-asset multifamily deal ooit op de Belgische investeringsmarkt

Lees meer

Achieved
Ambitions

Praat met ons over
het vinden van ruimte.

Vind de perfecte ruimte voor uw bedrijf – een ruimte die uw mensen inspireert en waar ze elke dag met plezier heen gaan.