Onderhandel

Haal het beste uit uw huurovereenkomst.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen om perfecte huisvesting te vinden voor hun bedrijf.
Een pand zoeken

Vind de juiste ruimte voor uw bedrijf en teken of verleng een huurovereenkomst onder de beste voorwaarden.

Lease administration

Centraliseer uw huuradministratie om de risico's te beperken en te voldoen aan de boekhoudkundige voorschriften, of het nu gaat om 20 of 20.000 huurcontracten. Bekijk al uw huurtermijnen om kosten te besparen en te profiteren van marktwijzigingen.

Uitgangsvoorwaarden

Maximaliseer de voorwaarden voor vroegtijdige beëindiging van uw huurcontract of het verlaten van uw pand. Omdat het niet altijd gemakkelijk is om te anticiperen op de ontwikkeling van uw activiteit en ruimtebehoefte, adviseren en begeleiden wij u bij de juridische en contractuele aspecten van de ondertekening van de huurovereenkomst.

Tenant Representation

Neem de juiste beslissingen door een gedegen gebouwonderzoek, conditiebepaling, gepland onderhoud, kostenbeheersing, risicoanalyse en monitoring van ontwikkeling en realisatie van renovatie en/of nieuwbouw.

Co-working en flexible space

Transformeer uw ruimte naar innovatieve werkplekken om optimaal te profiteren van de toenemende vraag naar flexibele en creatieve werkplekken.

Corporate accountmanagement

Beheer de kosten, efficiëntie en prestaties van uw vastgoedportefeuille met een toegewijd en professioneel team dat functioneert als een verlengstuk van uw bedrijf.

Zoeken naar opvolgers

Beveilig de uitstapvoorwaarden voor het einde van het huurcontract door uw zoektocht naar opvolgers te delegeren. Bent u op zoek naar een "kant-en-klaar" pand? Wij bepalen voor u de ruimtes in de release die aan uw criteria voldoen.

Onderverhuur

Lease lege werkplekken en onderbezette ruimtes aan de juiste huurders, onder voorwaarden die beide partijen flexibiliteit bieden.

JLLimmo

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte 
op maat ?
Kantoren – Industrie & Logistiek – Winkels – Gronden

De post-covid wereld:
Hoe willen werknemers in de toekomst werken?

Referenties gecreëerd door
Tenant Representation

We werken samen met onze klanten om goede oplossingen te vinden waar mensen hun ambities kunnen verwezenlijken. Samen met onze klanten bouwen we aan een betere toekomst. Hieronder kan u enkele van onze prestaties vinden.

Achieved
Ambitions

Praat met ons over
het vinden van ruimte.

Beheer uw commercieel vastgoed beter en zorg ervoor dat u de best mogelijke voorwaarden krijgt.