Verbeter

Bied betere ruimtes en een betere werkplek op een duurzame manier.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen om perfecte huisvesting te vinden voor hun bedrijf.
Een pand zoeken

Vind de juiste ruimte voor uw bedrijf en teken of verleng een huurovereenkomst onder de beste voorwaarden.

Workplace strategy
Creëer een visie voor uw werkplek die innovatie bevordert en de bedrijfsprestaties verbetert. Ontwerp aantrekkelijke, flexibele ruimtes die passen bij uw bedrijfscultuur, de behoeften van uw medewerkers en om talent te kunnen aantrekken en te behouden.
Project & Development Services

Realiseer of transformeer uw ruimte en zorg ervoor dat het totale proces van het ontwerp, de realisatie tot de oplevering nauwlettend wordt beheerd om uw ideeën tot leven te brengen.

Ontwerp & bouw (Tétris)

Creëer de ideale ruimte voor uw bedrijf en zorg ervoor dat het hele proces van het ontwerp, de realisatie tot en met de verhuizing nauwlettend worden beheerd om uw ideeën tot leven te brengen.

Occupancy planning

Monitor, meet en analyseer hoe mensen de ruimten gebruiken. Leer hoe mobiliteitsprogramma's en flexplekken de kosten kunnen verlagen, werknemers flexibiliteit kunnen bieden en samenwerking kunnen bevorderen.

Sustainability

Ontdek hoe luchtkwaliteit, verlichting en andere activiteiten in uw gebouw van invloed zijn op de gezondheid, productiviteit en tevredenheid van uw werknemers. Vertaal dat naar nieuwe plannen om duurzaamheid te vergroten en het energieverbruik te verlagen.

JLLimmo

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte 
op maat ?
Kantoren – Industrie & Logistiek – Winkels – Gronden

Ontwerp & Realiseer Projecten

Geef verouderd vastgoed een nieuw leven of creëer nieuwe werkplekconcepten om uw mensen te helpen groeien. Realiseer uw ideeën.

De post-covid wereld:
Hoe willen werknemers in de toekomst werken?

Referenties gecreëerd door
Tenant Representation

We werken samen met onze klanten om goede oplossingen te vinden waar mensen hun ambities kunnen verwezenlijken. Samen met onze klanten bouwen we aan een betere toekomst. Hieronder kan u enkele van onze prestaties vinden.
Tétris Design+Build

Dé Design & Build projectinrichter

Achieved
Ambitions

Praat met ons over
het vinden van ruimte.

Vind de perfecte ruimte voor uw bedrijf – een ruimte die uw mensen inspireert en waar ze elke dag met plezier heen gaan.